TYÖPAIKKAILMOITUKSET

Opossumi ry saa jatkuvasti jäsenistölle suunnattuja työpaikkailmoituksia ja niiden välityspyyntöjä. Tällä päivittyvällä sivulla on kerättynä ilmoituksia erilaisista työllistymismahdollisuuksista, kuten sijaisuuksista, kesätöistä, harkkapaikoista sekä pidemmistä työsuhteista.

Tule vapaaehtoiseksi ohjaajaksi Näe hyvä mussa-viikonloppuleireille!

"Ne sano mulle, että mä olen ihana!"

Tervetuloa mukaan Näe hyvä mussa-leiriohjaajaksi lasten leireille syksyllä 2022!

Ketä etsimme? Etsimme toimeen tarttuvia, luotettavia ja turvallisia aikuisia ohjaajiksi Parasta Lapsille ry:n Näe hyvä mussa- lastenleireille. Etsimme myös harjoittelijoita ja vapaaehtoistoiminnan kurssia suorittavia opiskelijoita syksyn lasten ja lapsiperheiden sekä Näe hyvä mussa -toiminnan leireille. Toiminnassamme on mahdollista suorittaa myös projekti- ja opinnäytetyö.

Millaiseen toimintaan? Näe hyvä mussa- toiminta pohjautuu positiiviseen pedagogiikkaan ja hyvän näkemisen kulttuuriin! Ohjaajana lasten leirillä vastaat leiriohjelman suunnittelusta ja ohjaamisesta yhdessä ohjaajatiimin ja leirivastaavan kanssa. Lasten leirien ohjelma perustuu leiriläisten toiveisiin ja tarpeisiin, mutta myös ohjaajatiimin taitoihin ja tietoihin. Leirillä yleensä liikutaan, pelataan, askarrellaan, leikitään ja ulkoillaan. Mahdollista on myös esimerkiksi järjestää luontoretkiä ja paistaa makkaraa nuotiolla! Jatkuvasti ei tarvitse olla ohjelmaa, vaan välillä voidaan myös kokoontua yhteen rentoutumaan ja lukemaan satuja tai antaa tilaa vapaalle leikille. Mitä sinä haluaisit ohjata lapsille?

Mitä siellä tehdään? Leireillä ohjaaja toimii eri-ikäisten lasten kanssa, ohjaten tavoitteellista ohjelmaa yhdessä ohjaajatiimin, leiripedagogin ja leirijohtajan kanssa. Parasta Lapsille -ohjaaja on innostunut ja kiinnostunut leiritoiminnasta sekä yksilön ja lapsiryhmän ohjaamisesta. Leirillä touhutaan yhdessä monenlaista: pelataan, leikitään, ulkoillaan, askarrellaan ja tietenkin syödään 5 kertaa päivässä.

Kuka järjestää? Parasta Lapsille ry on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteemme on vahvistaa lapsiperheiden arjen hyvinvointia lasten-, nuorten ja perheiden loma- ja viikonloppuleirejä järjestämällä. Leiriläiset valitaan toimintaan taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.

Ennen leiriä ohjaaja osallistuu leirin suunnitteluun ja Parasta Lapsille ry:n ohjaajien peruskoulutukseen (6 h). Leiriohjelma suunnitellaan tiimin kanssa. Näe hyvä mussa - toimintaan tulevat ohjaajat käyvät myös perehdytysviikonlopun 5.-7.8.2022. Leirin ohjelma perustuu leiriläisten toiveisiin ja tarpeisiin sekä ohjaajatiimin taitoihin ja tietoihin.

Ohjaaja on lämmin, kuunteleva ja turvallinen aikuinen, joka osaa asettaa rajat lapsille ja aikuisille. Leirillä osallistujat huomioidaan tasavertaisesti. Häiriköintiin ja kiusaamiseen puututaan heti. Omatoimisuudesta ja heittäytymiskyvystä on toiminnassa hyötyä. Jokaisella perheiden leirillä on palkattu leirijohtaja ja leiripedagogi, jotka ovat leirillä vapaaehtoisten tukena. Vapaaehtoiseksi haluavan ammatilla ei ole vapaaehtoistyössämme merkitystä. Kaikilla ihmisillä on elämässään hankittuja tietoja ja taitoja, joita voi hyödyntää toiminnassamme.

Vapaaehtoiseksi voit hakea, jos olet aidosti lasten ja perheiden hyvinvoinnista sekä heidän kanssaan toimimisesta kiinnostunut aikuinen henkilö, jonka oma elämäntilanne mahdollistaa yöleiritoimintaan osallistumisen ja yhdessä sovittuihin leireihin sitoutumisen. 

Vapaaehtoinen voi osallistua ilmaisiin Parasta Lapsille -järjestön koulutuksiin, saa täysihoidon leireillä sekä halutessaan todistuksen toimintaan osallistumisesta. Maksamme leireistä ja koulutuksista aiheutuneet mahdolliset matkakustannukset. Ohjauskielenä leireillämme on suomi. Vapaaehtoinen ei voi tuoda leirille omia lapsiaan. Emme maksa harjoittelusta palkkaa, mutta valmistuneen opiskelijan on mahdollista työllistyä järjestössämme.

Ohjaaja esittää rikosrekisteriotteen lasten kanssa toimimisesta ennen leirille/leireille osallistumista. Leireille ja koulutuksiin osallistumisesta saa myös halutessaan todistuksen.

Vapaaehtoinen osallistuu yhden leirikokonaisuuden kaikkiin viikonloppuihin, viisi viikonloppua elo-joulukuussa.

P.S. Syksyllä järjestämme myös perheille Näe hyvä meissä-toimintaa, Aikaa yhdessä- perheiden ja Aikaa ilolle - lasten viikonloppuleirejä, myös näihin voi hakea vapaaehtoiseksi!

Näe hyvä mussaKuljetus Riihimäeltä26.-28.8.16.-18.9.7.-9.10.4.-6.11.2.-4.12.
Aikaa ilolleKuljetus Helsingistä16.-18.97.-9.104.-6.112.-4.12

Kiinnostuitko? Jes, lisätietoja löytyy täältä:

https://www.parastalapsille.fi/leirit/nae-hyva-mussa-leirit

https://www.parastalapsille.fi/tule-vapaaehtoiseksi

https://xn--nehyvmeiss-q5aef.fi/

Voit olla yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Christinaan: christina.nenonen@parastalapsille.fi tai puhelimella/Whatsapissa 050 407 8784

  

OPINTO-OHJAAJAN SIJAISUUS LUKUVUODEKSI 2022-2023

Yläkoulun opon viransijaisuus 1.8.2022 alkaen ja kestää koko lukuvuoden. Sijaisuus Sodankylässä uudessa koulurakennuksessa sekä suositusten mukaiset 200 ohjattavaa.

https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/3ea53b33-5bb1-4b2f-810a-9c2ca3e5bf78/fi


VAPAAEHTOINEN KESÄLEIRIOHJAAJA KESÄLLÄ 2022

Ketä etsimme? Etsimme toimeen tarttuvia, luotettavia ja turvallisia aikuisia ohjaajiksi Parasta Lapsille ry:n lasten ja perheiden kesäleireille.

Millaiseen toimintaan? Ohjelma perustuu leiriläisten toiveisiin ja tarpeisiin sekä ohjaajatiimin taitoihin ja tietoihin. Leirillä liikutaan, pelataan, askarrellaan ja leikitään. Leirillä voi järjestää esimerkiksi luontoretken, paistaa makkaraa ja kalastaa. Välillä kokoonnutaan yhteen rentoutumaan ja lukemaan satuja tai annetaan tilaa vapaalle leikille. Leirillä pääset hyödyntämään vahvuuksiasi ja oppimaan uutta! Ennen leiriä ohjaaja osallistuu leirin suunnitteluun ja Parasta Lapsille ry:n ohjaajien peruskoulutukseen. Leiriohjelma suunnitellaan ja ohjataan ohjaajatiimin ja johtavan leiriohjaajan kanssa.

Mitä siellä tehdään? Leireillä ohjaaja toimii lapsiperheiden ja eri-ikäisten lasten kanssa, ohjaten tavoitteellista ohjelmaa yhdessä ohjaajatiimin ja leirivastaavan kanssa. Parasta Lapsille -ohjaaja on innostunut ja kiinnostunut leiritoiminnasta sekä yksilön että lapsiryhmän ohjaamisesta. Leirillä touhutaan yhdessä monenlaista: pelataan, leikitään, ulkoillaan, askarrellaan ja tietenkin syödään 5 kertaa päivässä.

Mitä tarjoamme? Vapaaehtoinen voi osallistua ilmaisiin Parasta Lapsille -järjestön koulutuksiin, saa täysihoidon leireillä (mm. ruoan viisi kertaa päivässä) sekä halutessaan todistuksen toimintaan osallistumisesta. Maksamme leireistä ja koulutuksista aiheutuneet mahdolliset matkakustannukset. Ikimuistoisia hetkiä leiriläisten ja ohjaajaporukan kanssa. Mahdollisuuden luoda iloisia kesämuistoja lapsille ja perheille!

Kuka järjestää? Parasta Lapsille ry on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteemme on vahvistaa lapsiperheiden arjen hyvinvointia lasten-, nuorten ja perheiden loma- ja viikonloppuleirejä järjestämällä. Leiriläiset valitaan toimintaan taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.

Vapaaehtoiseksi haluavan ammatilla ei ole vapaaehtoistyössämme merkitystä. Kaikilla ihmisillä on elämässään hankittuja tietoja ja taitoja, joita voi hyödyntää toiminnassamme. Ohjauskielenä leireillämme on suomi. Vapaaehtoinen ei voi tuoda leirille omia lapsiaan.

Ohjaaja esittää rikosrekisteriotteen lasten kanssa toimimisesta ennen leirille/leireille osallistumista. Leireillä voit suorittaa opintopisteitä (esimerkiksi harjoittelu, opinnäytetyö, projekti), kysy lisää Christinalta opintojen suorittamisesta järjestössämme (yhteystiedot alla).

Lue lisää:

Kesä 2022, leirejä kesä-elokuussa

Aikaa yhdessä - perheleirit: https://parastalapsille.fi/perheleirit

Aikaa ilolle - lastenleirit: https://parastalapsille.fi/leirit

Ilmoita kiinnostuksesi tästä ja otamme sinuun yhteyttä:

https://link.webropolsurveys.com/S/4679469F910ADC22

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin, Christinaan p./whatsapp: 050 407 8784 tai sähköpostilla christina.nenonen@parastalapsille.fi

Luo kotisivut ilmaiseksi!