HALLITUS 2022


Puheenjohtaja

Sanni Saunamäki

sansau@student.uef.fi  

Hei! Olen viidettä opintovuottani aloitteleva Sanni, ja toimin rakkaan Opossumimme hallituksen puheenjohtajana. Pestiin kuuluu muun muassa kokousten valmistelu ja johtaminen, virallinen yhteydenpito Opossumin nimissä sekä yleinen hallituksen toiminnan ohjaaminen ja järjestyksen ylläpitäminen. Kandintutkinnosta löytyy englannin kielen ja kulttuurin pitkä sivuaine, mukavana vastapainona kasvatustieteelle. Hauska fakta: rakkaus korvakoruihin ja pienyrittäjien tukemiseen johti siihen, että harrastan itse korvakorujen tekemistä. Mut näkee harvoin ilman omia koruja korvissa!

Varapuheenjohtaja ja fuksivastaava

Riina Pesonen

riinapes@student.uef.fi 

Mie oon Riina, 3. vuosikurssin opiskelija ja toimin tän kauden varapuheenjohtajana ja fuksivastaavana. Varapuheenjohtajana mun hommiin kuuluu olla perillä vähän kaikesta ja yhdessä Sannin kanssa varmistaa, että kaikki toimii sekä edustaa ainejärjestöä! Fuksivastaavana teen puolestaan yhteistyötä tuutoreiden ja fuksien kanssa, että meidän ainejärjestö tulis mahdollisimman tutuksi ja läheiseksi uusille opiskelijoille<3 Hauska fakta musta on se, että mun (miljoonat) herätykset on aina epäjärjestelmällisiin aikoihin. En siis ikinä laita herätystä esim. 7:30 tai 8:15, vaan aina esim. 7:28 tai 8:13. Se on monen mielestä yhtä laitonta kuin haalarien peseminen.

Talousvastaava ja jäsenrekisterivastaava

Laura Holma

holmalau@student.uef.fi

Heips! Oon Laura, tokan vuosikurssin opo-opiskelija ja toimin talous- ja jäsenrekisterivastaavana tämän vuoden hallituksessa. Rahiksena vastaan Opossumin rahaliikenteestä ja kirjanpidosta. Jr-vastaavana pidän jäsenrekisteriä ajan tasalla ja huolehdin, että tiedot pysyy tallessa asianmukaisesti. Jos et vielä tiennyt, niin mä oon semmonen tyyppi, jolla on aina vilu. Mun nenä on esim. aina ihan kylmä!

Sihteeri ja tapahtumavastaava

Laura Leikoski

leikoski@student.uef.fi 

Moikka! Oon Laura, toisen vuoden opo-opiskelija ja tänä vuonna häärin sihteerin ja tapahtumavastavan hommissa hallituksessa. Sihteerinä pääsen rustailemaan pöytäkirjat meidän kokouksista ja tapahtumavastaavana pitämään langat käsissäni kaikista Opossumin huikeista tapahtumista <3 Sivuaineena mulla on niinkin eksoottinen valinta kuin ranskan kieli ja kulttuuri ja sitä tasapainottamaan löytyy myös erityispedagogiikka. Hauskana faktana todettakoon se, että oon intohimoinen penkkiurheilija, erityisesti maastohiihdon ja yleisurheilun seuraaminen on mulle lähellä sydäntä.

Edunvalvontavastaava

Iida Pirnes 

iidp@student.uef.fi 

Moikka! Olen Iida, viidennen vuosikurssin opo-opiskelija. Sivuaineina luin sosiologiaa sekä tein lasten ja nuorten psyykkisen hyvinvoinnin kokonaisuuden. Nyt maisterivaiheessa olen lisäksi tehnyt vielä erityispedagogiikan sivuaineopintoja. Hallituksessa pestini on edunvalvontavastaava, eli huolehdin opojen oikeuksista ja tartun epäkohtiin. Olkaa matalalla kynnyksellä yhteyksissä ja saa aina nykäistä hihasta, kun tavataan! Loppuun vielä hauska fakta: Olen muuttanut elämäni aikana jo 14 kertaa.

Viestintävastaava ja SOOL-vastaava

Roosa Makkonen

rmakkone@student.uef.fi 

Terve! Oon 3. vuoden opiskelija Roosa ja toimin Opossumin hallituksessa viestintä- ja SOOL-vastaavana. Oon siis se ihminen, joka kerran viikossa lähettelee ViikkOPOstia. Sivuaineena miulla on opetushallinto ja teologia. Hassun hauska fakta miusta: kun meinaan kuolla nauruun, miulla on semmone hemaiseva noita-akan kätkätys ja miun nenänpää alkaa heilumaan.

Liikunta- ja yhteistyövastaava

Nemmo Rajala

nikodr@student.uef.fi 

Nemmo Rajala, neljännen vuoden opo + tietojenkäsittelytieteen opiskelija. Toimin hallituksen liikunta- ja yhteistyövastaavana, eli olen värkkäämässä kaikkea liikuntaan liittyvää ja pommittamassa kaikenlaisia yhteistyökumppania millon mistäkin. Video- ja lautapelit, sali ja kaverit on lähellä sydäntä ja opossumia löytyy jo tatuointina asti. 1v1 me in Summoners rift, hit me up on discord.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita