Mikä ihmeen SOOL?

Kuvassa kasa SOOLin aluetoimijoita!
Kuvassa kasa SOOLin aluetoimijoita!

Opossumi ry on SOOLin yhdistysjäsen, kuten kahdeksan muuta opeainejärjestöä Joensuussa. SOOLin jäsenyys edellyttää voimassa olevaa Opossumin jäsenyyttä. Yhdessä paikalliset soolilaiset ainejärjestöt vastaavat opettajaksi opiskelevien välisestä yhteistyöstä ja edunvalvonnasta. Opossumi ry muun muassa järjestää poikkitieteellisiä tapahtumia muiden opeainejärjestöjen kanssa. 

SOOLin jäsenenä saat tuoreimmat tiedot työelämästä ja kasvatusalan ilmiöistä esimerkiksi mielenkiintoisten webinaarien ja Opettaja -lehden kautta. Jäsenenä saat myös rahanarvoisen jäsenetupaketin, mihin kuuluu esimerkiksi alennettu hinta legendaarisille Talvipäiville. 

Tutustu tarkemmin jäsenetuihin ja SOOLin toimintaan osoitteessa www.sool.fi.

Opeopiskelijoiden lähikontakti SOOLiin ovat aluetoimijat, jotka tunnistaa sinivalkoisista takeistaan!

Aluetoimijoita on Joensuussa kaksi: Sofia Tuominen ( AO/OPO- opiskelijat) ja Ira Hänninen ( VO/LO/EO-opiskelijat ), vastuujärjestöistä huolimatta molempiin voi olla yhteydessä.

Joensuun aluetoimijat järjestävät hauskoja ja monipuolisia tapahtumia kaikille Joensuun SOOLilaisille, tiedottavat SOOLin valtakunnallisista tapahtumista ja koulutuksista, pitävät yhteyttä ainejärjestöihin ja niiden hallituksiin, sekä ovat linkki SOOLin jäsenten ja jäsenjärjestöjen sekä SOOLin hallituksen ja toimiston välillä.

Opossumilaisten kannattaa olla SOOL-asioissa yhteydessä Opossumin hallituksen SOOL-vastaavaan

tai aluetoimijoihin Sofiaan (sofia.tuominen@sool.fi) tai Iraan (ira.hanninen@sool.fi)

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita